by viola om oss vision hållbarhet silversmycken för kvinnor i sverige

Vår berättelse

BY VIOLA

Vision

Ädelt material, goda arbetsvillkor, lokal produktion och högkvalitativa produkter har på senare blivit alltmer åsidosatt. Vi vill genom varumärket BY VIOLA väcka en tanke och förändra synen på smycken. Det är ingen simpel målbild men vi gillar att utmana oss själva och ta små kliv framåt.

BY VIOLA vill bidra till kvinnors väg framåt genom att få dem att känna sig starka och självsäkra. Då vägen framåt är lång och bjuder på svåra hinder gäller det att identifiera vad som behöver göras och prioritera därefter. Med våra smycken medföljer en trygghet om ursprung, hållbarhet, evig design och slående kvalité. Kvinnor kan addera ett smycke som lyfter vilket outfit som helst men framförallt stärker en inifrån.


Hållbarhet
 
Vår grund är hållbarhet ur olika aspekter som genomsyrar vår verksamhet och som återspeglas i vår produkt. För att vara mer konkret så är våra främsta grundpelare:
 
▪ Tillverkning för hand i Sverige under goda arbetsförhållanden
▪ Återvunnet och miljövänligt material
▪ Högkvalitativa smycken
▪ Evig design

Vi tror på en smyckessamling av färre smycken men av högre kvalité med en evig design. Kan vi tillsammans minska den snabba konsumtionen av lågkvalitativa produkter som är framtagna för en säsong så kommer vi samtidigt förlänga tiden på jorden samt göra tiden vi har här bättre för flera bland oss.

 
VIOLA

Namnet VIOLA har vi hämtat från två stora kvinnliga inspirationskällor vilket är våra farmödrar som delar namnet. Utöver namnet delar de även två genuina och inspirerande personligheter. Något som bidragit till vår vision om att inspirera kvinnor där ute.


Vi använder vår hemsida byviola.se som exklusiv distributionskanal för våra silversmycken. Det gör det möjligt för oss att kunna optimera hela flödet och bibehålla en närhet till våra kunder. Med långsiktighet som grundtanke så ser vi till att bygga det genom att fortsätta producera högkvalitativa smycken och suga åt oss av all interaktion med kunder.

Sebastian & Olivia

Utforska vårt sortiment