Mors dag - så blir den lyckad

silverhalsband för kvinnor som är tillverkat i Sverige BY VIOLA

Mors dag - så blir den lyckad

Vi vill hylla henne som har tagit sig an rollen som mamma. Hon som har visat vad kärlek och värme är, hon som torkat tårar och gett en extra kram när det har behövts och hon som älskar dig för den du är. Hon är fantastisk och ibland glömmer vi bort att visa och uppskatta det. 

I år infaller mors dag söndagen den 29 Maj, en dag där alla mammor ska få stå i centrum. Du kanske har en mamma, är partner till en mamma, är mamma själv eller känner någon som kämpar för att bli en mamma, oavsett så är just HON värd att uppskattas lite extra.  

Att laga hennes favorit middag eller köpa en bukett blommor är en alldeles perfekt gåva, men vill du överraska med något utöver det vanliga skulle ett silversmycke BY VIOLA kunna vara just det. Ett smycke kan betyda så mycket mer än att det “bara” är ett smycke, det är något personligt att bära med sig för resten av livet.  

Lovord för en lyckad mors dag

  • Visa extra mycket kärlek till dig själv eller mamman i din närhet
  • Köp en färgglad blombukett 
  • Ät god mat
  • Ge bort ett unikt silversmycke BY VIOLA 

Kom ihåg att inte ta det du har förgivet, våga visa uppskattning till dem som står dig nära och gör det nu för ingenting är för evigt. Kärlek är gratis och att säga några fina ord kan betyda väldigt mycket och förgylla någons dag.

Mors dag är ett perfekt tillfälle att hylla din supermamma.  

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.