Bygg en smyckessamling - investera i smycken

Bygg en smyckessamling - investera i smycken BY VIOLA

Bygg en smyckessamling - investera i smycken

 

En del föredrar att införskaffa sig flertalet smycken på en och samma gång i en något lägre prisklass. Den snabba konsumtionen av relativt lågt prissatta smycken leder ofta till att det läggs på hög i garderoben utan att de används mer än någon enstaka gång. Smyckessamlingen tappar då sitt värde och blir inte särskilt betydelsefullt. Är det ett smycke som man å andra sidan tycker om och vill bära så kanske det är kvalitén som sätter stopp för det istället vilket känns väldigt trist. 

 

BY VIOLA förespråkar att man bygger sin smyckessamling över en längre tid och då krävs det att man investerar i smycken som inte är alltför bundna till en specifik trend och som är av hög kvalité. Investera långsiktigt så kommer det med tiden leda till att du potentiellt lyckats bygga en stor samling av smycken som inte går ur tiden och som kommer kunna bära många år framöver. När någon har en fråga om smycket du bär så vet du troligtvis mer om smycket och dess bakgrund. 

 

Något som är väldigt positivt när du investerar i smycken på det sättet är att det ofta ligger mer tid, kraft och tanke bakom produkten. Det gör att det finns ett mer personligt värde och en historia bakom smycket som kan berättas. För att få veta mer om varumärket BY VIOLA så finner du det här

 

 

silverörhänge millie
 
 

Sex konkreta tips när du skapar din smyckesgarderob

 

För att göra det hela enkelt så kommer här konkreta tips för dig som vill skapa en smyckesgarderob från grunden. 

 
 • Variation. Tänk på att inte enbart bygga din samling på exempelvis halsband eller örhängen. Se till att med tiden samla på dig olika typer av smycken som kan kombineras på ett bra sätt.

 • Inspiration. Hitta inspiration via sociala medier så som instagram och pinterest och ta en skärmdump över det som lockar dig.

 • Välj det som du kommer att använda. Investera i smycken som du kommer att bära.

 • Trendlösa. Välj smycken som är trendlösa så att de kan användas under många år framöver, under alla årstider samt till olika typer av outfits.

 • Kvalité. Gör din research bland olika varumärken och välj att investera i smycken av hög kvalité.

 • Hållbarhet. Gör dig själv och andra en tjänst genom att handla smycken som är framtagna på ett hållbart sätt. Vilket påverkar miljön negativt i betydligt lägre utsträckning och du kan kan känna dig trygg med att tillverkningsprocessen genomförs under väldigt goda arbetsförhållanden.
 •  

  Varför silversmycken BY VIOLA är en god investering

   

  Silversmycken BY VIOLA är unikt designade och tillverkas för hand i Sverige av återvunnet 925 sterlingsilver. Med vetskap om materialets ursprung och kontroll över hela produktionskedjan kan vi hålla en hög transparens gentemot kunder. Respektive silversmycke som vi tar fram kontrolleras för att vi ska känna oss trygga med att det som levereras till kund är av högsta kvalité. En annan del av berättelsen om silversmycken BY VIOLA är att silvret gått igenom en återvinningsprocess innan det blev till ett smycke och att det finns något fint med att allt silver faktiskt kan återvinnas oändligt antal gånger till olika typer av föremål. 

   

   

   

  Lämna en kommentar

  Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.