Att tänka på när du handlar smycken

armringar i återvunnet 925 sterlingsilver med vita stenar

Att tänka på när du handlar smycken

I en värld full av mode, olika stilar och oändligt med inspirationskällor kommer även en del förvirring. Vilken stil passar mig? Det är säkert många andra som varit där, känt känslan av att vilja byta ut hela sin garderob till något nytt, klippa håret eller byta sminkrutin. Tanken kan slå oss med jämna mellanrum men oftast väljer vi att gå tillbaka till det som vi faktiskt tycker om och är bekväma med. Det finns något spännande med nya trender och även med sådant som återkommer. I vår värld ska smycken BY VIOLA sätta pricken över i:et oavsett din stil eller vad som är trendigt just nu. 

 

Vi känner oss trygga med vår inställning. Enkelhet är attraktivt och kan tillföra något till varje look. Det du handlar hos oss ska vara en investering till din smyckessamling och inte vara något spontanköp inför en utekväll som därefter hamnar längst ner i lådan. Tanken med vår design är att den ska kunna användas vid alla tillfällen till olika stilar.

 

Det ska inte vara krångligt att handla smycken av hög kvalité.

 

Här följer några tips för dig som tänkt handla ett smycke:

 
  • Vilka smycken avspeglar dig? Vem är du och vad tycker du om?  Hitta smycken som du verkligen tycker om och kommer att använda. 
 
  • Kvalitét är oftast bättre än kvantitet. Skapa din egna lilla smyckekollektion och handla smycken som tillför dig något.
 
  • Tänk hållbart. Det finns mängder av fina smycken ute på marknaden, välj med omsorg vad du handlar med miljön i åtanke. Då BY VIOLA använder sig av återvunnet silver och har tillverkning i Sverige kan du med gott samvete unna dig något fint. 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.